Accesarea iubirii

De la “ma gandesc numai la tine” la “ma trezesc cu tine in gand” si “tu mi ai dat un sens in viata”, de la “vreau sa fii numai a mea”, la “tu esti jumatatea mea” si “you complet me”, de la “eu te iubesc, fa!” la “ori esti a mea ori iti dau foc”, de la “te iubesc, pui!”, la “tu esti ingerasul si raza mea de soare”, de la “ te iubesc mai mult decat pe mine insumi” la “tu insemni totul pentru mine” , “TE IUBESC” ofera acelasi spectacol neintrerupt, pe o scena aflata intr-o permanenta schimbare, unui unic spectator enigmatic… care aplauda nu calitatea piesei, ci simpla ei existenta.
Dragostea e in aer. Pe masura ce respiram, uitam despre ce e vorba, o pierdem. Suntem incantati sa tranzactionam. Si astfel o dam cu usurinta pe un surogat ispititor ce ne promite o stare putin mai buna.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
In sensul obtinerii unei mai bune claritati, referitor la acest subiect, am creat seminarul a carui prezentare o poti citi mai jos. Esti invitat sa te inscrii in cazul in care esti dornic sa te regasesti.

11082657_977052855686889_2019328269385920642_n

Seminar “Accesarea iubirii”
Facilitator: Alexandru Preda
Data: 28.02.2016, ora 4:30
Cost: 25 lei
Nr. locuri : 12.
Durta; aproximativ 2,5 ore.

De ce ne intrebam ce e iubirea? Care sunt nivelele ei? Depinde de mine obtinerea/ accesarea iubirii sau ea ajunge la mine in mod intamplator? Ce sta in puterea mea?
Sunt una dintre acele persoane dependente de suferinta? Cum as putea sa nu mai fiu?
Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care vom raspunde impreuna la aceasta intalnire. Vom fi un grup de 12 persoane, intr-o atmosfera relaxanta, prietenoasa si plina de acceptare.
Daca te-ai hotarat sa fii unul dintre cei 12 participanti te rog sa trimiti un mesaj cu numele si intentia de participare la numarul 0721280362 si vei primi inapoi un mesaj de confirmare si adresa la care are loc seminarul.
Sunteti bineveniti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.