Despre mine / Testimoniale

Alexandru Preda

Imi place sa vad lumea dincolo de aparentele ei. Pasiunea de a vedea dincolo de imaginea pe care ochii si mintea o pot oferi a inceput inca din copilarie. Dupa terminarea liceului am absolvit A.S.E. si ceva mai tarziu Psihologia. In anul doi de psihologie am luat contact din plin cu literatura din sfera dezvoltarii personale si spirituale si am simtit ca acesta este drumul meu.

In urmatorii ani am inceput sa sustin evenimente de genul seminariilor, workshop-urilor si conferintelor iar anul 2014 a fost cel in care am fost inspirat sa scriu prima mea carte pe care am numit-o “Bine ai venit!”.  Aceasta este asemenatoare unei colectii de insight uri si este scrisa in urma accesarii unor stari profunde de liniste interioara.

In  tot acest timp am continuat sa lucrez cu mine insumi si continui sa o fac si acum. Am ajuns la intelegerea ca este util si frumos sa traim si sa invatam sa traim, simultan, mai ales avand in vedere viteza cu care se schimba ritmurile vietii in prezent. Simt bucurie si implinire sa impartasesc cu ceilalti oameni ceea ce am dobandit si cred ca cel mai mare castig  al unui om este sa se cunoasca pe el insusi

 

Testimoniale

4 thoughts on “Despre mine / Testimoniale

 1. Toate realizarile mele in plan material se datoreaza lui Alex iar pentru asta tin sa-i multumesc din suflet, tin sa mentionez cateva dintre ele: am reusit sa invat pentru a obtin permisul de conducere, mi-am cumparat un apartament, masina, am scos 3 albume de muzica, am avut cateva concerte unde am putut sa si vorbesc in public datorita exercitiilor de vorbire, si cel mai important aspect, am accesat starea de liniste si pace pe care Alex mi-a insuflat-o ca un adevarat mentor. Multumesc pentru tot „luminii din viata mea” asa cum imi place sa il numesc pe el, adica Alex!🙏🏻❤️

  1. Am invățat să plusez gustului de cafea amară a tristeții, gustul dulce aromat de gem de căpșuni al bucuriei de a accepta, de a ierta și de-a iubi.
   Am învățat că dacă greșesc, se produc nemulțumiri, dar din liniștea interioară pot să îmi trec în filele vieții o lecție care să îmi arate calea dreaptă in viitor. Că lucrurile care sunt predestinate, se întâmplă oricum.
   Am învățat să mă observ și să cred în mine, să zâmbesc si sa râd mult, iar lacrimile să vină ca o eliberare.
   Am învățat să iubesc liber, trăind din plin și frumos fiecare moment petrecut cu persoana iubită.
   Am învățat să trăiesc în liniște și armonie sufletească oriunde și oricum mă aflu.
   Și toate, mulțumită lui Alex, care mi-a fost și-mi este cel mai bun mentor. Mulțumesc din suflet, Alex!

 2. Pe durata sedintelor cu Alex am gasit echilibrul in viata mea. Fie ca este vorba de viata personala, profesionala sau de alte dimensiuni ale vietii am reusit prin discutiile avute sa aduc o alta perspectiva asupra lucrurilor. Consider ca dezvoltarea personala ar trebui sa fie la mare pret in viata fiecaruia dintre noi iar pe Alex Preda il recomand cu caldura.

 3. Multumesc,Alex,pentru deschiderea drumului catre un taram visat de mai toata lumea si anume echilibrul.Tin sa precizez ca toate sedintele au fost facute via Skype,(pentru cei ce sunt stabiliti in strainatate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *