Echilibru

Traiesti in doua lumi. Una este cea fizica (materiala), iar cealalta este cea pe care obisnuim sa o numim sufleteasca (nevazuta).
Cat de important este sa ai claritate in privinta acestui lucru? Este atat de important cat sa iti traiesti viata intr-un mod diferit decat cel incostient- cel care iti aduce suferinta.
Lumea continua sa se miste. Oamenii se conformeaza paradigmelor in care se nasc. Adevarurile care nu corespund acestor paradigme devin ineptii.

Stai un moment in afara si priveste… daca nu respecti partea nevazuta te va „durea sufletul” iar daca nu o respecti pe cea fizica atunci corpul tau va suferi.

Este ispititor sa uiti de unde ai venit, cine esti si unde te indrepti. Este ispititor sa te desparti de ceilalti vazandu-te mai destept, mai bun, mai pios, mai constient sau mai merituos.
Se poate chiar si invers- mai putin bun, destept…
Asa apar lucrurile doar la suprafata.

La fel poti fi incantat sa ramai doar in profunzimi si sa iti soptesti ca banul e ochiul dracului, ca oamenii bogati sunt intotdeauna rai sau ca este mai bine sa fii sarac si curat. Este doar cealalta extrema.

Iti aduci aminte ca  „Inteleptul calatoreste fara sa plece de acasa”?. Vezi cele doua aspecte?
Este calatoria si este ramanerea la centru.

Cu bine!
(Vezi si evenimentul cu acelasi nume)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.