Mindfulness pentru viata de zi cu zi

 Mindfulness pentru  viata de zi cu zi 

(Cea mai mare responsabilitate a ta esti chiar tu)

 

Te voi ghida in drumul tau spre dezvoltare personala, folosindu-ma de intreaga mea  experienta personala. Intentia  mea este aceea de a asculta si de a impartasi  intr-un asemenea mod incat tu sa poti descoperi raspunsuri   la intrebarile profunde ale sufletului si sa fii inspirat  sa atingi potentialul tau maxim in fiecare moment.
Alexandru Preda

Viziune
Ti s-a intamplat sa pleci de undeva  si sa ajungi altundeva (fizic, in gandire, intr-o relatie),  intrebandu-te apoi cum ai ajuns acolo ?Aceasta este absenta mindfulness.
Practica mindfulness te poate ajuta sa constientizezi ca poti fi prezent in propria viata si ca nu este nevoie sa parcurgi un traseu creionat de altcineva sau de propriile tale tipare (vechi, lipsite de autenticitate sau negative).

Mindfulness este pentru creier ceea ce este sportul pentru trup.
Train your brain!

Beneficiile acestui mod de viata se refera la diminuarea stresului, a depresiei si anxietatii, a conflictelor interioare si interpersonale, la diminuarea suferintei psihologice in general. De asemenea tehnica este folosita si in scopul dezvoltarii inteligentei emotionale, a creativitatii a managerierii timpului si a inteligentei spirituale. Seminarul contine atat aspecte teoretice cat si practice. Scopul ultim este acela de a  accede la o viata implinita, armonioasa.
Te invit sa faci primul pas.

De ce sa participi la acest seminar?
Cu siguranta cel mai bun motiv pentru ca tu sa participi la seminar il stii chiar tu.
Eu iti recomand sa participi pentru a afla planul interior de unde izvorasc inspiratia, linistea interioara si energia creativa. Astfel poti tinde catre echilibru. De asemenea, poti privi participarea la curs ca pe un prim pas  catre  educarea ta in vederea transformarii suferintei (limitarii) intr-un combustibil necesar evolutiei tale.

Nota:
-Seminarul are loc in data de 29.04.2017, ora 10 A.M.
-Adresa: Bd. Gh. Sincai, Nr.13, Bl.5, Etaj 2, Ap.11, Interfon 11 (Timpuri Noi)
-Vei fi primit(a) intr-o atmosfera calda, prietenoasa.
-Durata seminar – 4 ore (include coffee break – 15 min)
-Inscrierile se fac pana la data de 27. aprilie ( numarul locurilor este limitat).
Pentru a te inscrie este nevoie sa trimiti un mail cu intentia ta la : eu.alexpreda@ yahoo.com.
-Cost- 50 lei. – plata se face la seminar.
-Este util (dar nu obligatoriu) sa aveti un izopren ( ceva pe care sa stati jos). Exercitiile se pot face si pe scaun.
-Pentru alte info puteti scrie la eu.alexpreda@yahoo.com sau sms la 0721280362- Alexandru Preda.

 

Descriere facilitator

Imi place sa vad lumea dincolo de aparentele ei. Pasiunea de a vedea dincolo de imaginea pe care ochii si mintea o pot oferi a inceput inca din copilarie. Dupa terminarea  liceului am absolvit A.S.E. si ceva  mai tarziu Psihologia. In anul doi de psihologie am luat contact din plin cu literatura din sfera dezvoltarii personale si spirituale si am simtit ca acesta este drumul meu.
In urmatorii ani am inceput sa sustin evenimente de genul seminariilor si conferintelor iar anul 2014 a fost cel in care am fost inspirat sa scriu prima mea carte pe care am numit-o “Bine ai venit!”.Aceasta este asemenatoare unei colectii de insight uri si este scrisa in urma accesarii unor stari profunde de liniste interioara.
In tot acest timp am continuat sa lucrez cu mine insumi si continui sa o fac si acum. Am ajuns la intelegerea ca este util si frumos sa traim si sa invatam sa traim, simultan, mai ales avand in vedere viteza cu care se schimba ritmurile vietii in prezent. Simt bucurie si implinire sa impartasesc cu ceilalti oameni ceea ce am dobandit si cred ca cel mai mare castig al unui om este sa se cunoasca pe el insusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.