Nu am nimic de spus


Azi nu am nimic de spus… si este ok.

‘Nimic de spus’ nu inseamna neaparat rau, plictiseala sau altceva din aceeasi  gama…. Tacerea iti poate permite sa vezi clar, sa auzi clar, sa simti clar, sa recunosti  viata ca suport al tau si ca manifestare a ta.  Exista un sentiment de libertate in asta. Nu sunt constrangeri  si limitari provenite din prezenta sabloanelor mintii.

Plictiseala survine ca urmare a esecului mintii de a gasi ceva demn de rumegat, insa cand aceasta tendinta a ei nu exista… o noua lume se naste in fata ta – una vie, proaspata, miraculoasa chiar.

 

Beautiful-Spring-Flowers-Wallpaper

Exista un ingredient secret care  face ca formula tacerii sa fie dulce- constienta.  Aceasta face ca simpla  ‘tacere’  sa se transforme in ‘realizarea faptului ca esti in viata experimentand tacerea’.  Constienta, sau prezenta constienta, asa cum mai este numita, tranforma totul. Tot ceea ce aparea inainte in fata ta ca obisnuit sau de nedepasit se transforma.  Este nevoie sa  stii ca taci… iar acea parte din tine care stie…  esti  tu la un nivel mai profund. Un ‘tu’ plin, consistent, fara frici si dorinte, care nu are nevoie de un ‘mai mult’ sau  de un ‘mai putin’ si din care vorbele rasar  fara efort.

O zi buna!

Alexandru Preda

10380952_813712655354244_5075296890094829600_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.