Seminar – Accesarea bucuriei

11884718_954328867967009_2232957220055557706_oEste bucuria un lucru care depinde de mine sau pur si simplu  ea  ajunge la mine in mod intamplator?
Ce este necesar sa fac pentru ca ea sa faca mai mult parte din viata mea?
Sunt una dintre acele persoane dependente de suferinta? Cum as putea sa nu mai fiu?         

Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care vom raspunde impreuna la aceasta intalnire. Vom fi un grup de minim 6 – maxim 12 persoane, intr-o atmosfera relaxanta, prietenoasa si plina de acceptare.

Daca te-ai hotarat sa fii unul dintre cei 12 participanti te rog sa trimiti un mesaj cu numele si intentia de participare la numarul 0721280362 si vei primi inapoi un mesaj de confirmare si adresa la care are loc seminarul. Pentru cei care trimit cererea de participare dupa ce s-au ocupat locurile se va organiza o alta intalnire in luna ianuarie.

Data: Seminarul va avea loc pe data de 13.12.2015 la ora 10:30.
Durata: Intalnirea dureaza aproximativ doua ore si jumatate
Costul: Participarea la acest seminar costa doar 20 lei.
Sunteti bineveniti!

Alexandru Preda
Psiholog, consilier  pentru dezvoltare personala,  autor al cartii „Bine ai venit!”

 

Scurta descriere a facilitatorului:

Imi  place sa vad lumea dincolo de aparentele ei. Pasiunea de a vedea dincolo de imaginea pe care ochii si mintea o pot oferi a inceput inca din copilarie. Dupa terminarea liceului am absolvit A.S.E. si ceva mai tarziu Psihologia. In anul doi de psihologie am luat contact din plin cu literatura din sfera dezvoltarii personale si spirituale si am simtit ca acesta este drumul meu. In urmatorii ani am inceput sa sustin evenimente de genul seminariilor, workshop-urilor si conferintelor iar anul 2014 a fost cel in care am fost inspirat sa scriu prima mea carte, pe care am numit-o “Bine ai venit!”. Aceasta este asemenatoare unei colectii de insight uri si este scrisa in urma accesarii unor stari profunde de liniste interioara. In  tot acest timp am continuat sa lucrez cu mine insumi si continui sa o fac si acum.  Am ajuns la intelegerea ca este util si frumos sa traim si sa invatam sa traim, simultan, mai ales avand in vedere viteza cu care se schimba ritmurile vietii in prezent. Simt bucurie si implinire sa impartasesc cu ceilalti oameni ceea ce am dobandit si cred ca cel mai mare castig  al unui om este sa se cunoasca pe el insusi.

In timp ce cauti miracole soarele se misca pe cer” – citat din “Bine ai venit!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.