Meditatia zambetului interior

Ideea principala a acestei practici este aceea de a-ti oferi timp pentru a activa propria energie blanda-iubitoare si a o directiona catre organele principale si chiar catre intregul corp fizic. Aceasta va ajuta atat la diminuarea tensiunilor emotionale cat si a celor fizice.
Exercitiul este simplu dureaza 10 minute  se poate face in orice moment al zilei insa este recomandat in special dimineata sau seara. In cazul in care nu te simti confortabil este in regula sa te opresti.
Este bine de stiut ca nu exista un mod ‘corect’ de a te simti pe parcursul exercitiului.  Este folositor sa ai multumire , oricare ar fi modul in care iti iese exercitiul. Acceptarea aduce relaxare.

 

Lansarea primei mele carti- „Bine ai venit!”

In urma unui studiu a mesajelor liderilor spirituali consacrati (care a durat in jur de 5-6 ani) am simtit bucuria sa scriu aceasta carte spirituala.
Starile obtinute pe parcursul transformarii mele personale au facut ca scrisul sa fie o curgere…  o bucurie a impartasirii si nicidecum un efort.
Intentia mea a fost aceea de a inlesni cititorilor drumul catre autocunoastere. In plus am intentionat sa existe o nuanta clara de acceptare fata de cititori si de aceea am si ales acest titlu.
„Bine ai venit!” este o carte care te poate ajuta sa intri intr-o stare de liniste profunda si se adreseaza cautatorilor spirituali.
A fost o lansare simpla… asemenea cartii. Mi-a adus bucurie prezenta fiecarui om din sala.

 

 

Continue reading